EATOPIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 525 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eatopia. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 21:22 Eten was weer lekker, alleen duurde het vandaag wel heel erg lang voordat het werd bezorgd.
8 nov 2022 om 21:03 Eten was top en kwam warm aan, aanrader!
2 nov 2022 om 20:25 Dit waren de goorste burgers die ik ooit heb gegeten. Alles proeft verbrand, ook de groente burger.
28 okt 2022 om 20:32 Normaal gesproken erg lekkere friet en doner. Meestal een durum met friet. Deze keer een donerschotel. Het was erg weinig, vlees was deze keer erg vet en smaakloos en friet te zout. Ook was de portie weinig. Sowieso sinds corona opening kleine portie
25 okt 2022 om 21:16 Prima!
26 sep 2022 om 13:57 Food was great but we waited more than 90min for our food to be delivered.
22 sep 2022 om 21:06 Food was left at hotel reception. The delivery person did not call, neither reception. Food was cold, when I noticed delivery in the app.
15 sep 2022 om 19:30 Great food as usual !
14 sep 2022 om 14:54 Eten is echt heel lekker. Helaas door vertraging was het koud. Slechte bezorging afhalen echt top
10 sep 2022 om 13:00 Kapsalon zat erg lekkere friet in, burger is prima.
31 aug 2022 om 21:44 Heerlijke burgers zoals altijd, patatjes ook heerlijk!! Complimenten voor de chef ;) Alleen normaal halen we af binnen 10 minuten en nu was het 1,5 uur bezorgtijd? Vroeg me af waarom?